Wij bieden IT en Wellbeing diensten aan.

Ons IT aanbod is gebaseerd op de huidige noden zoals een goede website en sociale mediabeleid (uitgebreider dan anderen, vertrekkende vanuit uw verhaal en de zoektocht naar uw noden met oog voor toegankelijkheid voor het brede publiek). Uiteraard werken we ook aan meer innovatievere systemen zoals Apps en specifieke expertise in toegankelijkheid en uitgebreide erkenning door Microsoft 

In ons WELL-BEING aanbod  werken we met meditatie, mindfulness en nog meer Oosterse principes over welzijn.

Ook zijn wij aanspreekpunt voor en over mensen in het Autisme Spectrum.

Waarom ons?

Wij zijn een organisatie die sectoren verbindt vanuit onze passie. Wij geloven dat de beste manier om een betere wereld te realiseren is door sectoren met elkaar te verbinden. Er is hedendaags al heel veel expertise in elke sector, als we spreken over de ITsector, de sociale sector en zelfs ver daarbuiten. Maar wat ben je met sectoren met een sterke expertise als de kennis niet versmolten wordt als een passend antwoord op een vraag? 

Onze teamleden hebben een achtergrond van minstens één van de volgende domeinen, sommige van ons team van alle domeinen: 

  • Autisme/ werk ervaring als persoon met ASS 
  • Sociaal ondernemerschap/ en sociale noden 
  • IT-oplossingen 
  • Welzijn/ Mindfulness/ Meditatie

Wij helpen bedrijven, organisaties en personen met onze kennis door over sectoren heen te kijken. 

Dit doen we met vraag gestuurde, kennis gestuurde en ‘community’ gebaseerde methodieken. Meer hierover vind je op de pagina aanpak.  Klik hier om naar de pagina aanpak te gaan.

. 

Contacteer ons voor een maatgerichte oplossing:

dennie@ddsoft.be // 059 42 70 80 of +32 478 29 45 25

Of contacteer ons team via deze link.