Inclusie en toegankelijkheid bij apps, websites en software

Wilt u als gerenommeerd IT bedrijf of als IT-afdeling meer inzetten op apps en/of software specifiek voor personen met een beperking? Grijp dan nu uw kans, want dit is broodnodig op de huidige markt. Wij met DDSoft hebben ons al lang gevestigd op deze markt en hebben hierdoor reeds een expertise opgebouwd die we graag met u zouden delen. Via een actuele en frisse mix van software en design-methodologie geven we een inleiding in principes van toegankelijkheid en inclusie. Deze sessies worden gegeven door Dennie Declercq die een internationale carrière als spreker uitbouwt en spreekt op conferenties als NDC, SkillsMatter, etc. 

Slides in het Engels, Nederlandstalige uitleg mogelijk 

Prijzen

Halve dag:

Prijs: 149,98 per persoon

Volledige dag:

Prijs: 249,98 per persoon

Reservatie / meer info

Reserveer nu via dennie@ddsoft.be.web06.hostbots.be of+32478294525

Prijzen zijn altijd exclusief vervoers- en eventuele noodzakelijke reiskosten

Forfetair bedrag voor volledig bedrijf of afdeling mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *