Inspirerend voorbeeld ASS: van gepest worden tot Microsoft MVP

Welkom bij mijn verhaal. Ik ben Dennie. Ik werd vroeger veel gepest. Ik werd gepest voor ik mijn autisme diagnose op mijn 13e  kreeg. Tijdens de opname in een kinder- en jeugd psychiatrie liep ik een trauma op. Nadien was het ook niet allemaal rozengeur en manen schijn. Ik bleef gepest worden en de eerste stappen op de werkvloer waren geen succes. Ik had een grote interesse om zelf software te maken, ik wilde programmeur worden. Helaas werden deze kansen mij ontnomen.

In 2012 nam ik een drastische beslissing, ik ging enkel mij nog inzetten voor vrijwilligers werk. Ik ging aan de slag als vrijwillig programmeur van toepassingen voor mensen met een verstandelijke beperking bij een organisatie in Oostende. Nadien kwam mijn leven in een stroomversnelling. In 2015 richtte ik mijn eigen vzw op. Waaruit ik nota bene hier vandaag mijn verhaal kom vertellen. In 2017 startte ik de wereld rond te toeren als een internationaal conferentie spreker. Ik sprak in Australië, Amerika (wat mijn levensdroom was) en diverse plaatsen in Europa. Ik praat vaak over digitale inclusie, software ontwerp voor mensen met een beperking en ook over autisme vertaald voor softwareontwikkelaars.

In 2019 ben ik genomineerd als ‘Most Valuable Professional’ bij Microsoft. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik écht kan bijdragen in de maatschappij!

Prijs: 49,99

Prijzen zijn altijd exclusief vervoers- en eventuele noodzakelijke reiskosten

Reserveer nu via dennie@ddsoft.be.web06.hostbots.be of+32478294525

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *