Consulting en coaching op maat. 

What’s in the name? 

Power gelinkt aan de kracht van inclusie. We willen inzetten op talenten en krachten. Zowel van uw organisatie, als uw medewerkers of doelpubliek. Zelf brengen we onze unieke oplossingsgerichte blik mee om te komen tot adviezen en oplossingen die werken voor uw organisatie. Stap voor stap bundelen we onze krachten om tot een nog beter resultaat te komen. 

Wat is de kracht van DDPower? 

Wil je de eerste stappen zetten naar een meer divers of inclusief bedrijf? Zoek je naar manieren om een medewerker met een beperking goed te laten functioneren en/of zich goed te laten voelen op de werkvloer? Op zoek naar mogelijkheden om toegankelijkere technologie te maken?  

Willen jullie als organisatie meer kracht uit diverse werknemers halen? Is jullie bedrijf en dienstverlening toegankelijk voor bepaalde specifieke doelgroepen (personen met autisme, verstandelijke beperking, leerstoornis, …)?  Zoek je een toegankelijke technologische oplossing voor een probleem? Vraag vrijblijvend ons advies. Na een grondig overleg werken we voor u een traject op maat uit. 

Uiteraard kan dit op afspraak virtueel of in uw kantoren (voor alle duidelijkheid dit enkel na de huidige Corona maatregelen).