Wij kunnen een coachende rol als ervaringsdeskundige opnemen om autisme, en neurodiversiteit (al dan niet op de werkvloer) bespreekbaar te maken. 

Dennie geeft wereldwijd advies voor ITbedrijven en IT’ers op ‘s werelds grootste conferenties. Maar dit hoeft niet enkel op conferenties! Vanuit ervaringsdeskundigheid kan hij aan uw zijde staan met collega’s of studenten met autisme gerelateerde kwesties. 

Marlies heeft universitaire studies gedaan en heeft zelf autisme. Marlies is sinds 2 jaar verantwoordelijke van PASS Brugge, een zelfhulpgroep voor mensen met autisme. Vanuit haar eigen insteek, deels beïnvloed door wetenschappelijke achtergrond gaat ze met jou op zoek voor autisme gerelateerde kwesties. 

Waarom ervaringsdeskundigheid? 

Er zijn al veel psychologen, psychiaters, coaches en organisaties die helpen bij mensen met autisme. Voor sommige mensen kan iemand die hetzelfde heeft door staan een effectievere deur naar binnen zijn. Wij gaan nooit concurreren met het bestaande aanbod. Maar helaas is er op veel plaatsen een ellenlange wachtrij en kunnen sommige mensen effectief geholpen zijn door een lotgenoot.