Web

Wij maken websites om organisaties, bedrijven en personen in de spotlight te zetten. Deze websites ontwikkelen we in een systeem waarin u later zelf aanpassingen kan doen. Uiteraard zijn ook zoekmachine optimalisatie en mailinglijsten mogelijk. Aan het eind van het ontwikkelproces leren we u zelf de tools te gebruiken om (kleine) aanpassingen te doen. Wenst u meer ondersteuning? Neem dan een onderhoudstraject. 

App

Moderne Apps, natuurlijk het liefst toegankelijk en inclusief zijn niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Wij kunnen deze ontwikkelen, co-creëren, of een adviserende rol spelen. 

Logo van Appril festival.

Sociale Media

Wij helpen met sociale media vanuit onze expertise die zicht vooral bevind op intersectionaliteit. Hiermee bedoelen  we sectoren combineren, of de ‘labels’ heen kijken.

Foto tijdens coaching

Maatwerk

Wij coachen en ondersteunen bij al uw IT dromen. Voorbeelden zijn: systemen voor videovergaderingen, het organiseren van online evenementen zoals webinars,..

Wij kunnnen ook een ondersteunende partij zijn om bestaande systemen te combineren.

Inclusie/ Toegankelijkheid

DDSoft was opgericht in 2015 om toegankelijke apps en systemen te ontwikkelen. Wij bieden nog steeds onze wijd (o.a. internationaal) gevalideerde expertise aan.  Wij kunnen helpen om uw systemen toegankelijke te maken. Daarnaast zijn wij steeds op de uitkijk om volledig nieuwe systemen te ontwikkelen.