DDSoft vzw logo

Visie en missie

Inclusie

Wij geloven in en inclusieve maatschappij waarin iedereen bijdraagt aan de maatschappij vanuit zijn of haar talenten. Een maatschappij waarin de sterktes van een persoon, organisatie of bedrijf ingezet worden om de minder sterke punten bij de ander op te lossen. Dit betekent ook dat de eigen minder sterke punten geholpen kunnen worden door de sterktes van de andere partij.

Onze ideale klant is ook onze leverancier!

Coachende grondhouding

In een coachende aanpak staat de coach naast de coachee, de klant naast de leverancier. Als je naast elkaar staat, sta je op dezelfde hoogte. De coach staat niet boven de coachee, de leverancier (webdesign, sociale media, mindfulness, noem maar op…) staat niet boven u als klant.

De klant heeft domein expertise, die de leverancier niet heeft. De coachee heeft ervaringen dat de coach niet heeft. Hand in hand versterken we elkaar!

 

Wereldwijd Expertisenetwerk

We zijn actief op internationale conferenties, beurzen en seminaries. We delen onze ervaring met andere bedrijven in deze netwerken. Hierdoor blijven we zelf op de hoogte van de meest moderne evoluties. Dennie, oprichter van DDSoft behaalde in 2019 zijn eerste MVP-award, een erkenning van Microsoft voor het delen van zijn kennis tijdens diverse internationale lezingen. Tot op de dag van vandaag is Dennie trots erkend Microsoft MVP voor ontwikkelaars technologieën.